Realiseer uw mogelijkheden met Dell EMC oplossingen voor media en entertainment

De media- en entertainmentindustrie is in 2016 gewaardeerd op 1,81 miljard dollar en bereikt in 2020 naar verwachting $2,14 miljard. Activiteiten binnen deze bedrijfstak zijn in de afgelopen jaren uitgebreid, en variëren nu van het maken van inhoud voor films, TV en games tot het leveren van die inhoud.

 

Dell kan, dankzij de fusie met EMC, de beste hardwareoplossingen bieden, mogelijk gemaakt door Intel® Xeon® processors, om te maken, beheren en leveren. En gebruikmaken van de unieke positie om technologie te leveren voor het onderhouden van de gehele pipeline, waaronder workstations, beeldschermen met levensechte kleuren om inhoud te bekijken en te bewerken, het renderen en decoderen van servers, netwerken en storage. Het Dell Precision workstationportfolio kan voldoen aan de behoeften van elk workstation, van mobiele workstations en towers tot All-in-One-workstations en oplossingen voor rackmontage.

 

Aan het einde van deze whitepaper hebben we precies aangetoond hoe een volledige Dell EMC oplossing met inbegrip van storage, netwerken, servers en workstations met beeldschermen zeer grote voordelen kunnen bieden binnen alle sectoren van de media- en entertainmentindustrie, wat leidt tot meer efficiëntie en winstgevendheid.

Download de whitepaper voor meer informatie.

Vul het onderstaande formulier in om de whitepaper te downloaden.

'Voornaam' Mag niet leeg zijn Invalid Data
'Achternaam' Mag niet leeg zijn Invalid Data
'E-mail (zakelijk)' Moet geldig zijn
'Bedrijf' Mag niet leeg zijn Invalid Data
'Titel' Moet aangevinkt zijn
'Beste telefoonnummer' Moet geldig zijn
'Land' Moet aangevinkt zijn
'Hoe kunnen wij u helpen? Mag niet leeg zijn Invalid Data

Dell Technologies en haar bedrijvengroep willen graag contact houden om te horen wat uw behoeften zijn en om u te informeren over producten, diensten, oplossingen, exclusieve aanbiedingen en speciale evenementen.

Ja, houd contact met mij via e-mail en telefoon

Zie onze Privacyverklaring over informatie over hoe wij uw persoonlijke gegevens beschermen. U kunt zich op ieder moment afmelden.